tiistai 30. maaliskuuta 2010

Cris Owen: Valheellinen elämäni"Cris Owenin omaelämäkerta on koskettava kuvaus rajusta henkilökohtaisesta tragediasta, elämästä väärässä sukupuolessa. Samalla se on armoton paljastusteos suomalaisesta viihdemaailmasta. Owenin tarina on täynnä tragiikkaa."

Kirjana se oli samaa tasoa kuin joku juorulehden reportaasi, mutta elämäntarinana surullinen, raadollinen. Rikkinäisten ihmisten yritystä selvitä elämästä kunnialla.
Mitä kykenevät rikkinäiset vanhemmat tarjoamaan lapsilleen? Perinnöksi oman rikkonaisuutensa.

2 kommenttia:

 1. Minut tämä kirja pelasti elämälle. Olen itse ftm ja ilman Crisin rohkeutta, sitkeyttä ja aitoutta en olisi se, joka tänä päivänä olen. Olen siitä hänelle ikuisesti kiitollinen ja elämäni velkaa... ja jos kirjan nk. Julkkis- osuuden osaa jättää omaan arvoonsa, ja muistaa huomioida, että alunperin kirjan oli tarkoitus olla 900 sivun mittainen, voi siitä saada paljon. Avoimin mielin lukiessa hieno ja herättävä kirja, ehdottomasti.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että kommentoit.
  Oikeastaan en tiedä, mitä vastaisin sinulle.
  Mitä minä osaisin sanoa sinulle ja muille Cris'in kaltaisille ihmisille? Tienne on pitkä, raskas ja vaikea, jos sitä ei ole itse kulkemassa, niin ei ole myöskään ymmärrystä kommentoida oikeastaan mitenkään...
  Onneksi on rohkeita ihmisiä, jotka uskaltautuvat suurine tragedioineen julkisuuden hampaisiin ja samalla auttavat toisia selviytymään.
  Tsemppiä jatkossakin!

  VastaaPoista